24 Uur Per Dag Water Te Vasten Om Gewicht Te Verliezen En Ontgifting

Veel mensen die ik spreek willen wel snel, maar geloven dat als ze doen voor drie, zeven of meer dagen, dan is het zinloos om het te doen. Nou, ik ben hier om je te vertellen dat er niets zou verder van de waarheid.

Water Vasten zelfs voor EEN dag kan u helpen beginnen met het ontvangen van de voordelen van deze levensreddende de praktijk – als u concrete ervaring hoe je lichaam reageert, terwijl u zich te onthouden van vast voedsel. Water vasten kan wonderen doen voor je spijsverteringssysteem.

Om zeker te zijn, de spijsvertering is heel dankbaar wanneer hij in de gelegenheid is gesteld om de rust van de vaak nooit-eindigend proces van de spijsvertering. Wanneer deze breken, het lichaam is in staat om haar focus te verschuiven naar de genezing van andere organen en gebieden die kunnen worden ziek – en niet te vergeten de enorme darm reiniging vasten vergemakkelijkt.

Een dag water vasten gebeurt op een systematische en regelmatige wijze is het soort rust dat kan drastisch helpen om uw spijsvertering en de algehele gezondheid. Een dag vasten kunnen u helpen gewicht te verliezen op een duurzame manier. Deze methode is veilig, omdat je niet hoeft te gaan in een afmattende oefening regimes, of enige type van medicatie te krijgen van het gewichtsverlies en ontgifting voordelen.

Water vasten voor een volledige cyclus van 24 uur eenmaal per week of eenmaal per twee weken is zeker de weg te gaan als u nieuw bent bij deze praktijk. Probeer het een keer en het succes zal verhogen van uw zelfvertrouwen en vaak leiden u naar de wagen om een langere periode van vasten.

Dat was bijvoorbeeld het geval met mij.

Goede Vasten

De voorbereiding tot SnelHier is een methode van het doen van een dag water vasten: *Beslissen op een bepaalde dag voor dat de cyclus van 24 uur niet eten van vast voedsel.*Wanneer de honger toeslaat, drink een groot glas water. *Je kunt beginnen, zeggen, door het eten van de maaltijd om 8 uur en dan naar bed gaan, het vasten in de gehele volgende dag, en het breken van het vasten om 8 uur die avond. Succesvolle vasten heeft drie fasen: de voorbereiding, de eigenlijke snel, en het breken van het vasten. Elk van deze fasen is belangrijk.

De voorbereiding tot Snel

Het is heel belangrijk dat je jezelf voor te bereiden, zowel mentaal als fysiek voor een snel of je vindt het moeilijk om een dag zonder eten. De mentale voorbereiding is eenvoudig, maar erg belangrijk. Dit doet: *De avond voor het snel maken van een stevige resolutie die u zal niet eten, maakt niet uit hoe veel honger toeslaat. *Het nemen van een stevige stand helpt u de stick aan op uw beslissing. *Stevige bepaling zal je de kracht geven wanneer u in de verleiding om op te geven.

Fysieke voorbereiding is ook erg belangrijk. De dag voor u snel, de voorbereiding van uw lichaam door het eten van een normale hoeveelheid van het eten. * Doe niet te veel eten te denken dat je het bewaren van voedsel voor het snel. Dit zal leiden tot zeer ongemakkelijk krampen en de honger pijnen zal meer dan waarschijnlijk sterker zijn dan zij anders zouden doen.

De Vasten Dag

Tijdens de vasten periode, is het het beste om jezelf te beperken tot lichte fysieke taken en zich zoveel mogelijk op introspectie en spiritualiteit. Gebruik deze vasten periode constructief. Mediteren op schriften, bidden of lezen van inspirerende boeken – wat tijd doorbrengen met een inventarisatie van waar je bent in het leven, en wat zijn enkele van de gebieden die je zou willen verbeteren.

Deze kan spirituele, mentale, fysieke, sociale en zelfs financieel. Het is vaak nuttig om te schrijven van een lijst van problemen die je wilt oplossen en gebruik vervolgens de tijd te vasten, te bidden en te mediteren voor inspiratie en begeleiding. *Als u niet in staat zijn deze “time-out” omdat van een actieve werk of familie-schema, dan gaan over uw bedrijf, maar het handhaven van een “interne” houding van gebed, meditatie en contemplatie.

De manier waarop ik dit doen is door het niet geven van tijd om te consumeren, mijn gedachten, maar ik maak er een punt om van moment tot moment – zich te concentreren op wat ik aan het doen ben, een seconde, een minuut per keer. U zal verbazen hoe vaak gaan we over onze dag-tot-dag
activiteiten alleen maar te denken aan de toekomst of piekeren over het verleden. Dit doet afbreuk aan het huidige moment en houden ons in een staat van verwarring, stress en rusteloosheid.

Het breken van het Vasten

Citroensap drinkenVoordelen van het vasten kan echt genoten alleen als je het breken van de vasten in de juiste manier. Niet doen zoals ik deed op het eerste en het breken van een periode van vasten met een full-gangen maaltijd. U kan krijgen van maag krampen en, in sommige gevallen ernstig ziek. Op de ochtend of ‘ s avonds na de vasten te breken door het drinken van water met kalk of druivensap, aangelengd met water.

Het drinken van het sap van de citroen met een snuifje zout helpt spoelen toxinen uit uw spijsverteringssysteem. Wacht ongeveer vier uur en dan heb wat soep of een lichte salade met limoen. Please – GEEN zware dressings op dit punt! Vier uur na een lichte maaltijd van gevogelte, salade en misschien gestoomde groenten of bruine rijst.

De volgende dag kunt u weer uw normale eetgewoonten. Natuurlijk, de periode van vasten hopelijk geeft u de tijd om te mediteren over hoe je moet eten. Het is belangrijk om te beseffen dat vasten alleen om terug te keren naar destructieve eten zal het beperken van de voordelen. Na het breken van de vasten, een resolutie die u zult beginnen om afstand te nemen van destructieve eten.

Dit is niet gedaan in een dag, en je kan struikelen veel – maar het maakt niet uit wat, om door te gaan en nooit op te geven! Periodiek vasten zoals hier beschreven is zeker een van de elementen van een evenwichtige en duurzame programma van het gewichtsverlies.

Leave a Reply